„IKEA Industry Lietuva” paaukojo Kazlų Rūdos vaikų dienos centrui

Vis daugiau bendrovių žiemos švenčių laikotarpiu atsisako tradicinių verslo dovanų bei renkasi paramą, skirdami lėšas tiems, kuriems labiausiai jų reikia. „IKEA Industry Lietuva“ jau ketvirtus metus iš eilės per Kalėdas dovanoja prasmingą ir nesupakuojamą dovaną savo klientų ir partnerių vardu – paramą. Šiemet lėšos skirtos vaikų dienos centrui.

„IKEA Industry Lietuva“ generalinė direktorė Inga Urbonavičiūtė teigia, kad laiminga ir įsitraukusi bendruomenė – didžiulė vertybė. „Paaukodami Kazlų Rūdos savivaldybės vaikų dienos centrui, siekiame prisidėti prie laimingos šeimos ir kartu laimingos bendruomenės kūrimo”, – teigia I. Urbonavičiūtė.

VšĮ Kazlų Rūdos savivaldybės vaikų dienos centre, kuriam buvo paaukotos lėšos per šį šventinį laikotarpį, kasdien lankosi 65 aplink gyvenantys 6–15 metų amžiaus vaikai. Čia jiems suteikiama galimybė ne tik paruošti namų darbus po pamokų, tačiau ir pavalgyti, mokytis naujų dalykų ar gaminti rankdarbius.

Pasak 15 metų su vaikais dienos centre dirbančios Onutės Birutės Paplauskienės, dienos centro vaikai, priklausomai nuo surinktų lėšų sumos dydžio, kartais leidžiasi net ir į keliones. „Kiekvieną vasarą vežame vaikus prie jūros, tačiau dažnai nepakanka lėšų nuvažiuoti visiems vaikams, todėl ekskursijos pirmenybė suteikiama tiems, kurie dar niekada jos nematė. Mes taip pat padedame vaikams išpildyti jų svajones ir troškimus, pavyzdžiui, gelbėjame ruošiantis rašinių, piešinių ir pan. konkursams, kuriuose jie gali laimėti įvairius prizus ar net keliones”, – pasakoja O. B. Paplauskienė.

„Nors vaikai užima ypatingą vietą mūsų širdyse, tai ne vienintelė „IKEA Industry Lietuva“ socialinė iniciatyva. Bendrovė kasmet rengia socialinės paramos konkursą, kuriame kviečia vietinius gyventojus, verslo įmones, bendruomenes siūlyti socialinius projektus, skirtus prisidėti prie regiono gerovės. Taip pat rengiamos atvirų durų dienos visai Kazlų Rūdos bendruomenei, moksleiviams ir kitoms gyventojų grupėms. Kviečiame nuolat sekti mūsų naujienas ir dalyvauti visose skelbiamose iniciatyvose“, – sako I. Urbonavičiūtė.